SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00,00 

KOŠARICA

Skip to Content

O nama

i našim šampanjcima

O nama

Webshop Exclusivechampagne.hr oaza je u kojoj možete pronaći premium šampanjce najprestižnijih brendova — i to po odličnim cijenama. Online kupnju lako i sigurno obavljate iz svoje fotelje, a narudžba stiže ubrzo na vaša vrata. Na vama je samo da pripremite čaše!

Naši šampanjci

Kako god da se okrene, sa koje god strane da se čita, uvijek će biti HOXXOH. Tajna leži u geometriji, a HOX je gen koji leži u svim živim bićima pa tako i u nama, ljudima. To je samo jedna od tajni koje leže iza ovog prestižnog, najkvalitetnijeg šampanjca za vaše nepce. Pomno birano grozđe iz pokrajine Epernay u Francuskoj daje ovom šampanjcu neprocjenjivu strukturu i okus. Obiteljska tradicija koja se prenosila generacijama te pomno promišljen svaki korak doveli su do toga da Vama na stol stigne šampanjac koji pomiče granice. Svaka boca ima jedinstven
dizajn i zaseban karakter te su ručno izrađene plemenitim materijalima poput zlata i rubina pri čemu se pažnja posvećuje najsitnijim detaljima. Jedna od senzacija je također i ta da boca svjetli i prati ritam glazbe, dok se dostupnih sedam boja nasumično mijenja. Isto tako možete odabrati da boca svjetli samo u jednoj boji cijelu noć. Na Vama je da odaberete te se uvjerite sami u senzacionalnost okusa i dizajna ovog dragulja među šampanjcima.

to-topto-top
©2022. Co-Generate d.o.o., Sva prava pridržana. | Web izrada: Vrsho